Zorgeloos Thuiswerken

Onze oplossingen zorgen ervoor dat jij zorgeloos kan blijven werken.

Thuiswerken zonder zorgen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat jij zorgeloos kan blijven werken.

Je bedrijf is klaar voor de toekomst met de Zorgeloos Thuiswerken totaaloplossing van Blast Cybersecurity.

Geef je medewerkers zonder omkijken op een eenvoudige, snelle en veilig manier toegang tot je bedrijfsapplicaties en -netwerk. Onze oplossing bestaat uit een combinatie van slimme hardware, software en services. Er zijn geen hardware investeringen vereist.
Je betaalt een all-in bedrag per maand per medewerker. Laagdrempelig en hiermee voorkomen we verrassingen achteraf.

Liever geen maandelijkse kosten? Dan is er de optie om onze oplossing in een keer aan te schaffen. Tijdelijk ontvang je dan van ons 2 maanden lang, kosteloos ons servicepakket.

Met Zorgeloos Thuiswerken werk je in volledige privacy, gebruiksvriendelijk en veilig.
Alle bedrijfsdata blijft opgeslagen binnen je eigen omgeving en wordt versleuteld tijdens het verzenden en opslaan. Tweestapsverificatie is de standaard om in te loggen.

Wij configureren de thuiswerkoplossing in je netwerk, zodat jij geen zorgen hoeft te maken. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan we voor je klaar.

*De vanaf prijs is exclusief BTW en gebaseerd op 30 medewerkers en een looptijd van 36 maanden.

Zorgeloos Thuiswerken

Je werkt met onze oplossing overal waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over de privacy of beveiliging van je bedrijfs en klantdata. Je deelt zorgeloos: bestanden, werkt samen in documenten en belt via video met collega’s en klanten. Alle data wordt versleutelt en plaatsen we op je eigen server of in onze private cloud.

Beveiligde toegang tot al je bestanden

Onze Zorgeloos Thuiswerken oplossing stelt jou en je medewerkers in staat om op een veilige manier te werken. Hiermee heb je toegang tot de laatste versie van je bestanden en werk je moeiteloos samen met je collega’s aan documenten. Uiteraard beperkt Zorgeloos Thuiswerken de kans op ongeautoriseerde toegang tot je bestanden en bedrijfsnetwerk. We monitoren de oplossing continue om misbruik te voorkomen. Bij verdachte activiteiten grijpen we direct in.

Werk op de kantoor omgeving vanaf elke plek waar je internet hebt


Je krijgt met Zorgeloos Thuiswerken vanaf elke locatie toegang tot je bedrijfsnetwerk. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarmee log je in op de beveiligde verbinding, die standaard is voorzien van tweestapsverificatie. De verbinding is end-to-end versleuteld en wordt actief gecontroleerd op verdachte activiteiten. Hiermee krijg je, zoals je gewend bent op kantoor, toegang tot je bestanden en applicaties en wordt thuiswerken echt zorgeloos.

Online samenwerken

Je werkt met onze Zorgeloos Thuiswerken real-time samen aan projecten met je medewerkers en klanten. Waar je ook bent. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je hebt met onze oplossing zelf de controle over wie er toegang heeft tot je systemen en data. Alle communicatie tussen jou en de server(s) is standaard versleuteld. Je data wordt nooit gedeeld en wij monitoren de systemen continu om jou te ontzorgen.

In alle privacy videobellen en chatten met je team

Veilig communiceren met je medewerkers en klanten, zonder je zorgen te maken om de privacy en beveiliging van je data. Onze Zorgeloos Thuiswerk oplossing geeft je de tools om real-time te chatten in verschillende kanalen en te videobellen met 1 tot 100 collega's.

Zorgeloos Thuiswerken

Vraag ons om een quickscan uit te voeren van je bedrijfsapplicaties en -netwerk. Wij bieden een oplossing zodat je medewerkers op een eenvoudige, snelle en veilig manier zorgeloos kunnen thuiswerken.