Zorgeloos Thuiswerken Support

Welkom op onze support pagina voor het wegnemen van al jouw vragen en/of zorgen over onze Zorgeloos Thuiswerken diensten.

FAQ

Most frequent questions and answers

We geven je graag een rondleiding in onze Zorgeloos Thuiswerken Meetme oplossing voor videobellen. Zie hiervoor de video onderaan deze pagina.

Heb je na het zien van de instructievideo nog vragen, neem dan contact met ons op.

Je kan inloggen als host op je virtuele vergaderruimte door je meetingID link te openen in een webbrowser. Je krijgt een pop-up met de melding “Waiting for host”.

Klik op de knop “I am the host” om in te loggen.

Je logt in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail van ons hebt ontvangen. Je hebt nu de vergaderruimte geopend en bent de host. Vanaf dit moment kunnen gasten deelnemen aan de vergadering.

Je kan optioneel een wachtwoord instellen op je virtuele vergaderruimte, zo voorkom je dat ongewenste bezoekers binnenkomen in je vergaderruimte. Klik op het icoon met de “i”. Je krijgt de optie: Add password. Voer een wachtwoord in naar keuze en druk vervolgens op enter om op te slaan. Deel vervolgens het ingesteld wachtwoord met de deelnemers van je vergadering.

Je ervaart onze Zorgeloos Thuiswerken diensten het beste als je gebruik maakt van een moderne internet browser zoals: Google Chrome, Mozilla Firefox of Chromium.

Het is bij ons bekend dat de internet browser: Brave, Safari, Edge en Internet Explorer niet goed werken.

Nee, je gasten hebben geen account nodig om deel te nemen aan je vergaderingen. Als jij als host de virtuele vergadering hebt geopend, dan kunnen je gasten deelnemen door naar de link naar je virtuele vergaderruimte te openen.

Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen aan een virtuele vergadering. Meer dan 100 deelnemers is mogelijk op basis van een uitbreiding op je Meetme abonnement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.
Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om videovergaderingen op te nemen. De opneemfunctie staat wel op de planning van ons Meetme platform.

Je kan je Apple iPhone instellen, zodat je ook vanaf je smartphone videogesprekken kan starten en/of deelnemen.

Heb je na het zien van de instructievideo nog vragen, neem dan contact met ons op.

Ja, absoluut! Onze dienst werkt ook goed op de recente versie van Android. Om gebruik te maken van Meetme op je Android smartphone, download je de Jitsi Meet app vanuit de Google Play store.

Vergeet niet om de server instellingen in de app te wijzigen van de oorspronkelijke waarde: meet.jit.si naar ons platform. Het adres van onze server is: https://meetme.zorgeloosthuiswerken.nl.

Je kan na de wijziging direct videobellen vanaf je Android smartphone, via onze Zorgeloos Thuiswerken platform.

Standaard kan je videobellen met maximaal 100 deelnemers. Wil je een live evenement streamen met meer dan 100 deelnemers? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op en dan leggen we graag de mogelijkheden aan je voor.

Maak kennis met onze Zorgeloos Thuiswerken Meetme videobellen

Zorgeloos Thuiswerken

Vraag ons om een quickscan uit te voeren van je bedrijfsapplicaties en -netwerk. Wij bieden een oplossing zodat je medewerkers op een eenvoudige, snelle en veilig manier zorgeloos kunnen thuiswerken.