Security Solutions

Hulpmiddelen voor extra beveiliging
Graag helpen we je met de praktische en technische implementatie van diverse hulpmiddelen om de bestands, wachtwoord en toegangsbeveiliging verder te verbeteren. Hierbij moet je denken aan oplossingen zoals: Bestandsversleuteling, E-mailversleuteling, LastPass Wachtwoord Manager, One Time Passwords (OTP) en Yubikeys voor tweede factor authenticatie.

Next Generation Firewall

Veilig werken op afstand
Laat je medewerkers op een veilige manier werken op afstand. Wij beschermen je servers en zorgen ervoor dat medewerkers kunnen inloggen met behulp van een tweede factor en controleren of een werkstation veilig is, voordat ze toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Onze beveiliging helpt je met het optimaal beschermen van je data en de toegang tot je bedrijfsnetwerk via VPN (Virtual Private Network), RDP (Remote Desktop) en Citrix.

Secure Wi-Fi
Wij bouwen beveiligde (draadloze) netwerken op basis van Ubiquiti technologie. De netwerk die wij bouwen zijn beveiligd vanaf het ontwerp tot de feitelijke implementatie.

Secure VOIP
In samenwerking met onze VOIP platform partner en Cisco VOIP telefoons ondersteunen wij organisatie om over te stappen naar een flexible en beveiligde VOIP telefonie.

Migratie naar G-Suite
Effectief en efficient samenwerken in de cloud; dat kan met Google G-Suite. Wij brengen je huidige omgeving in kaart en gezamenlijk stellen we een plan
van aanpak op om e-mail en bestanden  te verhuizen naar de cloud, Werk real-time samen met teams en klanten.

Migratie naar Cloud
Beschikt je onderneming over servers op locatie? Dan is het heel goed mogelijk dat je kosten kunt besparen op hardware en beheer door een deel of alle servers te migreren naar de cloud. Cloud diensten helpen organisaties te transformeren van kapitaal intensieve investering (CAPEX) naar lagere operationele kosten (OPEX).

Beveiligingscertificaten
Wij leveren via onze partner SSL certificaten van Comodo, GeoTrust, thawte en GlobalSign voor het beveiligen en versleutelen van data communicatie tussen systemen. Daarnaast leveren we ook certificaten voor het digitaal ondertekenen van bestanden en e-mails.

Kom in actie!
Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.