Security Solutions

Hulpmiddelen voor extra beveiliging
Graag helpen we je met de praktische en technische implementatie van diverse hulpmiddelen om de bestands, wachtwoord en toegangsbeveiliging verder te verbeteren. Hierbij moet je denken aan oplossingen zoals: Bestandsversleuteling, e-mailversleuteling, LastPass Wachtwoord Manager, One Time Passwords (OTP) en Yubikeys voor tweede factor authenticatie.


Next Generation Firewall

Onze Next Generation Firewall biedt een optimale bescherming tegen o.a. virussen en hackers. Het configureren van een firewall vereist specifieke kennis en aandacht, hier biedt onze Managed Firewall dienst een oplossing voor het ontzorgen van de interne ICT afdeling.


Veilig werken op afstand
Laat je medewerkers op een veilige manier werken op afstand. Wij beschermen je servers en zorgen ervoor dat medewerkers kunnen inloggen met behulp van een tweede factor en controleren of een werkstation veilig is, voordat ze toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Onze beveiliging helpt je met het optimaal beschermen van je data en de toegang tot je bedrijfsnetwerk via VPN (Virtual Private Network), RDP (Remote Desktop) en Citrix.


Migratie naar de Cloud

Wij helpen bedrijven met het vernieuwen van de eigen ICT infrastructuur en te innoveren door het inzetten van Cloud diensten. Hierdoor kunnen bedrijven flexibeler inspelen op veranderingen en het verlagen van het beheer voor de ICT afdeling. Cloud diensten spelen een belangrijke rol bij het transformeren van kapitaal intensieve investering (CAPEX) naar lagere operationele kosten (OPEX). Wij helpen organisaties met het uitvoeren van lift-and-shift migraties, maar ook complete herbouw van oplossing in de Cloud. Blast Cybersecurity maakt gebruik van de schaalbare en beveiligde cloud op het Google Cloud Platform (GCP).


Samenwerken met Google Workspace

Effectief en efficiƫnt samenwerken in de cloud; dat kan met Google Workspace (Voorheen Google G-Suite). Wij brengen je huidige omgeving in kaart en gezamenlijk stellen we een plan van aanpak op om e-mail en bestanden te verhuizen naar de cloud, Werk real-time samen met teams en klanten.


Zorgeloos WiFi

Wij bouwen beveiligde (draadloze) netwerken op basis van HP Aruba en Ubiquiti technologie. De netwerk die wij bouwen zijn beveiligd vanaf het ontwerp tot de feitelijke implementatie.


Secure VOIP

In samenwerking met onze VOIP platform partner en Cisco VOIP telefoons ondersteunen wij organisatie om over te stappen naar een flexible en beveiligde VOIP telefonie.


Beveiligingscertificaten

Wij leveren via onze partner SSL certificaten van Comodo, GeoTrust, thawte en GlobalSign voor het beveiligen en versleutelen van data communicatie tussen systemen. Daarnaast leveren we ook certificaten voor het digitaal ondertekenen van bestanden en e-mails.

Kom in actie!
Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.