About

Over Blast Cybersecurity Consulting
Blast Cybersecurity Consulting is gespecialiseerd in informatiebeveiliging (Cybersecurity), beveiligingsoplossingen en awareness. Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij bedrijven van ZZP’ers en het MKB met vraagstukken op het vlak van  beveiliging en awareness. Dit alles om het internet een stuk veiliger te maken; dit doen we door ons te focussen op de processen, medewerkers en de techniek! Success behaal je alleen door een integrale aanpak.

Onze Experts
Onze Cybersecurity Expert(s) hebben zowel proces als technische  ervaring opgedaan bij verschillende banken, verzekeraars, telecomproviders en zorgverleners.

Jorge Liauw-A-Joe heeft Blast Cybersecurity Consulting opgericht met als doel om advies en implementaties rondom Cybersecurity vraagstukken toegankelijk te maken in begrijpbare taal voor het MKB+.

Wie is Jorge?
Jorge heeft meer dan 7 jaar ervaring als consultant en meer dan 15 jaar ervaring als technische implementatie specialist. In zijn carrière heeft hij ervaring opgedaan in de sectoren:

    • Bank en verzekeringen
    • Media en entertainment
    • Onderwijs
    • Zorgsector

Met veel plezier heeft Jorge zijn energie en bijdrage mogen leveren aan projecten die hij heeft uitgevoerd in teamverband en individueel bij o.a.:  PwC, ABN AMRO Clearing Bank, ING Bank, Nationale Nederlanden, Transavia, KAS Bank en SURFnet.  

Contact

030 2272465

06 11 11 60 65

Wij helpen je 24/7 bij urgente beveiligingsincidenten! En treffen de juiste (nood)oplossing om de impact, schade te beperken.

Beveiligingsincident? Bel:

030 2272465
24/7