Managed Security Services

Onze Managed Security Service abonnementen bestaan uit meerdere beveiligingslagen om je systemen en kostbare data te beschermen. Een continue bescherming met onze software is al mogelijk vanaf 14,95 euro per maand per werkplek. 

Wij maken gebruik van geavanceerde software om systemen te monitoren, te beschermen, te updaten en direct te reageren op beveiligingsincidenten.

De abonnementen bieden de mogelijkheid om systemen continue te scannen op kwetsbaarheden in configuraties en gevoelige data zoals persoonsgegevens. Weet welke gegevens er in je onderneming zijn opgeslagen en zorg met onze oplossing voor continue beveiliging.

Het nemen van de juiste maatregelen gecombineerd met onze Managed Security Services zorgen ervoor dat je minder risico loopt en verkleint de kans op; het mislopen van omzet door downtime, lekken van data, imagoschade en mogelijke boete(s) van de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens (AP) i.v.m. het overtreden van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Kom in actie!
Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.