Verhoog je cybersecurity weerbaarheid in 2019 met Blast Cybersecurity!

Verhoog je weerbaarheid tegen Cybersecurity aanvallen in 2019!

2019! De start van een nieuw jaar met veel nieuwe mogelijkheden en kansen voor jou als ondernemer. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je niet wordt gehinderd door cybercrime!?

In het afgelopen jaar heeft tenminste 60% van de ondernemers een of meerdere keren te maken gehad met cybercriminaliteit. Je moet hierbij denken aan o.a. diefstal van data, phishing, virussen, ransomeware en CEO-fraude.

Cybercrime veroorzaakt in Nederland 6,6 miljard euro schade
Het Nederlandse bedrijfsleven heeft het afgelopen; 6,6 miljard euro schade geleden als gevolg van cybercriminaliteit. Gemiddeld kost een cyberaanval een ondernemer 9.700 euro; dit zijn de kosten voor herstel, advies en uitvoeren preventie maatregelen.

60% van de ondernemingen failliet na cyberaanval
Een cyber op je bedrijf heeft een grote impact op een onderneming; zowel op de productiviteit als op de continuïteit. Een cyberaanval zorgt voor een productiviteitsverlies van 31 dagen en een virus uitbraak voor tenminste 3 dagen. 60% van de ondernemingen die zijn getroffen door een cyberaanval gaat alsnog binnen 1 jaar failliet.

Breng risico’s en maatregelen in kaart
Als ondernemer wordt het steeds belangrijker om de risico’s in kaart te brengen, om er achter te komen welke maatregelen je moet nemen om de risico’s op cybercrime zo klein mogelijk te maken!

Blast Cyber Security Consulting helpt je met de analyse van de Cybersecurity risico’s en geeft advies over de te nemen maatregelen. Indien nodig helpen we je met het implementeren van beveilingsmaatregelen; zowel technisch als proces niveau.

Kom in actie!
Graag komen we langs voor een gesprek en vertellen je meer over de mogelijkheden en onze Cybersecurity diensten.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan hier onze brochure of neem direct contact met ons op.